Tips

Hier moet je aan denken bij een grote bedrijfsborrel!

Een bedrijfsborrel is een geweldige manier om je medewerkers te bedanken, mooie resultaten te vieren of om de teambuilding te versterken. Een bedrijfsborrel organiseren vergt echter veel planning en voorbereiding. Dus, als je een grootse bedrijfsborrel op de planning hebt staan, hier zijn de dingen waar je zeker rekening mee moet houden.

De locatie

Je moet een locatie vinden die groot genoeg is, geschikt is voor het aantal aanwezigen en past bij het soort borrel dat je voor ogen hebt. Denk na over de sfeer, de faciliteiten, de bereikbaarheid en de capaciteit. Zal je bijvoorbeeld buiten of binnen zitten? Het is belangrijk dat de locatie makkelijk bereikbaar is en ook parkeermogelijkheden heeft. Maak het voor iedereen makkelijk en kies een locatie centraal gelegen in het land.

Het aantal gasten

Zorg ervoor dat je een nauwkeurige lijst hebt van de mensen die zullen deelnemen. Zo kan je rekening houden met het aantal stoelen, gerechten en drank die je voorziet. Hierbij is het handig om te weten of er mensen zijn met speciale vereisten, zoals een allergie voor bepaalde ingrediënten of vegetarische eetgewoonten.

Het eten en drinken

Het kiezen van je eten en drinken is cruciaal voor het creëren van een leuke sfeer op je bedrijfsborrel. Kies voor gerechten en drankjes die passen bij de algehele sfeer van het evenement. Heb je wat te vieren? Kies dan voor een luxe hapje of juist een foodtruck van Lumineux. Het voorzien van een open bar of drank tickets geeft je gasten de mogelijkheid om hun favoriete drankje te nuttigen. Om rekening te houden met dieetwensen en allergieën kan je ook diverse opties voorzien.

De entertainment

De beste bedrijfsborrels hebben vaak leuke en passende entertainment. Of het nu gaat om muzikanten, goochelaars of zelfs een photobooth. Je kunt creatief worden en de activiteiten laten aansluiten bij de visie van het bedrijf of het thema van de borrel. Naast het entertainment is het ook een leuke toevoeging om aan de gasten iets mee te geven om mee naar huis te nemen. Klein of groot, maar vergeten zullen ze het niet.

De planning

Last but not least, zorg ervoor dat je een duidelijke dag en tijd hebt voor de borrel. Stuur herinneringen eruit indien nodig. Zet een programma in elkaar, waarin ruimte is voor sprekers (indien van toepassing), entertainment, borrelen, eten en eventueel een presentatie. Zorg dat alle gasten feeling hebben bij het programma, zodat ze uitkijken naar de borrel.

Related Articles

Back to top button